„Şoc! Wow! Incredibil“: Ambasada  Suediei a lansat un curs gratuit de limba suedeză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasada Suediei la Bucureşti a anunţat lansarea unui curs online gratuit pentru cei interesaţi să înveţe limba suedeză. Anunţul a fost făcut pe Facebook, printr-o postare hazlie, cum este deja caracteristic reprezentanţilor ambasadei suedeze.

Institutul Suedez a lansat un curs online gratuit pentru începători, care include noţiuni de bază despre limba suedeză şi câteva informaţii despre cultura şi societatea din Suedia. Anunţul a fost făcut de către ambasadă şi este bine primit de mii de internauţi. 

Cursul are şi variante pentru smartphone-uri Android şi iOS.

„BREAKING NEWS!

ŞOC! WOW! INCREDIBIL!

INFORMAŢII BOMBĂ!

N-O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI!

Acum că ţi-am captat atenţia: dacă vrei să înveţi 🇸🇪 limba suedeză şi nu ştii de unde să începi, Institutul Suedez a lansat un curs online gratuit pentru începători.

Cursul include noţiuni de bază despre limba suedeză şi câteva informaţii despre cultura şi societatea din Suedia. Poţi să urmezi cursul aicişa (instrucţiunile sunt în engleză). Dacă eşti mai pe tehnologie, are şi variante pentru smartphone-uri Android şi iOS”, arată reprezentanţii ambasadei, în postarea pe Facebook.

  

      

Mulţi români au apreciat gestul ambasadei. „Chiar aveam nevoie de asa ceva! Mulţam fain!”, a comentat o femeie.  „Frumos! Mulţumesc! Mă apuc de el şi sper să încep usor uşor să învăţ ceva nou pe la 35 de ani :)). Poate vă pricopsiţi şi cu încă 3 imigranţi”, a postat un alt internaut. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite