Întreb şi eu: „Pe când un marş împotriva dictaturii minorităţilor?“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura

Clujenii tocmai au încheiat un weekend de sărbătoare. 2000 de clujeni s-au strâns pentru a sărbători evenimentul creştin „Pogorârea Duhului Sfânt”, iar 3000 de oameni s-au strâns pentru a sărbători Parada Gay.

Creştinii nu au mărşăluit pentru drepturile lor sau pentru a-şi expune preferinţele ca să împingă o agendă politică de restaurare a lumii. Comunitatea LGBT-Q, însă, alături de care mărşăluiesc şi susţinători USR întreţin centrul Clujului într-o atmosferă tensionată, pretinzând că sunt încă atacaţi şi discriminaţi.

Am declarat în repetate rânduri că există un pericol social, la nivel global care, acum, prin motoare ce aparţin stângii europene şi nu numai, încearcă să reducă societatea românească la dictatura minorităţilor şi respingerea normalităţii. Simptomele dictaturii minorităţilor ce a deformat deja societăţi în SUA, Franţa şi Germania încep să fie din ce în ce mai vizibile şi în România.

De ce este important ca minorităţile să rămână minorităţi?

În fervoarea masei critice, a acestor grupuri minoritare: LGBT-Q, vegetarieni, prefăcuţi iubitori de animale, neo-feministe şi ecologişti, se pierde normalitatea. Cândva era vorba de „a tolera” diferenţele dintre oameni. Însă, acum s-a ajuns de la toleranţa majorităţii la dictatura minorităţii. Normalitatea s-a transformat într-un defect din cauza acestei toleranţe excesive şi alinierea la o agendă politică globală pentru crearea „lumii noi.”

Dar „lumea nouă” dictată de legea minorităţilor, care să schimbe lumea într-un matriarhat, să încununeze homosexualitatea ca o direcţie normală de viaţă, să lase copii de 3 ani să decidă dacă vor să fie băieţi sau fete ignorând consimţământul părinţilor sau a tutorelui, este o lume a haosului, lipsită de identitate, de tradiţie şi chiar de fireasca normalitate. 

Normalitatea, până la urmă, nu discriminează pe nimeni. Pur şi simplu, trasează un cod valoric pentru a asigura continuitatea unei societăţi, în care marea masă de oameni să urmeze un ghid social. Refuzăm, în prezent, prin aceste marşuri ale „libertăţii” mii de ani de dovezi sociale şi biologice. Închidem ochii ca nişte orbi pentru a satisface fanteziile unei minorităţi ce se visează la cârma lumii. Şi ei nu vor fi toleranţi faţă de majoritate, ci o vor reduce la o simplă sectă socială în cel mai bun caz. Avem nevoie de un marş al normalităţii pentru ca România să nu cadă în capcana dictaturii minorităţilor.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite