Încă un caz de cruzime asupra animalelor. Un câine a fost împuşcat în gură cu o puşcă cu alice FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un câine a fost împuşcat în gură cu puşca cu alice FOTO: Facebook Help Lăbuş
Un câine a fost împuşcat în gură cu puşca cu alice FOTO: Facebook Help Lăbuş

Un ONG pentru protecţia drepturilor animalelor atrage atenţia asupra unui nou caz de cruzime asupra câinilor, care a avut loc în Târgu Bujor, săptămâna aceasta. Un câine a fost împuşcat în gură cu o puşcă cu alice de către o persoană care încă nu a fost identificată.

UPDATE Politia s-a autosesizat şi îl caută pe făptaşul care a împuşcat căţelul, a anunţat ONG-ul care l-a salvat pe blănos. Salvatorii săi au postat o imagine cu căţelul, care primeşte îngrijiri medicale acum şi spun că acesta are şanse să supravieţuiască. 

caine

FOTO: Help Lăbuş Facebook

Cruzime fără margini asupra unui câine fără adăpost din Târgu Bujor. Acesta a suferit numeroase răni după ce a fost împuşcat în gură. 

Animalul suferind a fost în cele din urmă imobilizat de membrii asociaţiei, după două zile de încercări şi adus la un cabinet veterinar din Galaţi, pentru a fi salvat. Câinele se află în stare critică din cauza rănilor provocate de puşca cu alice. „Sărmanul este in stare critică, este internat la Siavet Medical unde se luptă din răsputeri pentru stabilizarea lui. Este suprainfectat, desfigurat, o bucată de limbă îi lipseşte, maxilarul este zdrobit”, arată salvatorii patrupedului.

Daca va supravieţui, câinele va fi supus unei intervenţii chirurgicale complicate, cu multiple riscuri. „Ne rugăm pentru sufletul lui în suferinţă şi sperăm ca bestia care a comis aceasta oroare să fie prinsă şi să plăteasca pentru nenorocirea făcută”, au mai spus reprezentanţii ONG-ului „Help Lăbuş”. 

Pe pagina de Facebook a asociaţiei sunt poze care arată gravitatea cazului. 

caine impuscat in gura
caine
caine

FOTO ALL: Help Lăbuş Facebook

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite