Împușcături lângă Guvern. Trei hoți de mașini, prinși în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i opri pe infractori
Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i opri pe infractori

Trei hoți de mașini au fost reținuți, în această seară, în apropiere de Guvern, după ce au fost prinși în flagrant. Operațiunea, organizată de polițiștii din Capitală, a început la ora 18.30. Pentru a-i opri pe infractori, polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă.

UPDATE 23.05 Cele trei persoane reținute în această seară au furat o mașină Dacia Papuc, potrivit postului de știri România TV. La această oră, criminaliștii adună probe pentru anchetă.

Potrivit aceleași surse, polițiștii au tras nouă focuri de armă.

UPDATE 22.35 ”Suspecții au sustras un autoturism din sectorul 2. Pentru imobilizarea acestora, întrucât s-au opus, au fost folosite mai multe focuri de avertisment în plan vertical. N-au existat răniți”, a declarat subcomisarul Marian Iorga, șeful Serviciului Furturi Auto. Acesta a mai declarat că suspecții erau filați de mai mult timp.

UPDATE 22.20 Potrivit Mediafax, în urma operațiunii de flagrant organizată de polițiștii de la Serviciul Furturi Auto, au fost reținute doar două persoane, un al treilea suspect fiind căutat în continuare, deoarece a dispărut.

Trei autoturisme Dacia au fost oprite de poliţişti după ce au tras mai multe focuri de armă. Poliţiştii aveau indicii că autoturismele erau furate. Surse poliţieneşti susţin că şoferii făceau parte dintr-o reţea specializată în furturi de autoturisme Dacia.

În momentul în care mașinile lor au fost oprite în trafic, hoții au încercat să fugă, iar echipajele de poliție au tras mai mult focuri de armă înspre ei, pentru a-i opri. Incidentul s-a întâmplat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, în apropierea Guvernului.

La această oră, se fac măsurători pentru a se determina câte gloanțe au tras polițiștii înspre hoții de mașini. Forțele de ordine încearcă în acest moment să degajeze circulația din zona Guvernului.

Cei trei presupuși hoți de mașini au fost încătușați.

Se pare că nicio persoană nu a fost rănită, informează postul de știri Realitatea TV.

Vom reveni cu amănunte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite