10.000 de români vor petrece vacanţa de 1 mai în străinătate. Destinaţiile favorite sunt Roma, Lisabona şi Cipru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 10.000 de români au ales să îşi petreacă minivacanţa de 1 mai nu în ţară ci în străinătate, destinaţiile favorite fiind Roma, Lisabona şi Cipru. Concret, procentul celor care au optat pentru vacanţe în strănătate a crescut cu 10%, informează Paralela 45.

„Vacanţa de 1 mai se planifică de cele mai multe ori cu câteva săptămâni înainte şi ofertele de sezon se selectează după preţ în primul rând. Dacă oferim tarife cu 30% mai mici decât în plin sezon românii sunt tentaţi să renunţe la Bulgaria, în favoarea unor oferte mai atractice, chiar dacă ceva mai scumpe. Anul acesta am vândut foarte bine sejururile în Roma, Lisabona şi Cipru, în ultimele două putându-se face şi plaja pentru că şi vremea va permite”, a explicat Daniela Dumitrică, director de marketing la Paralela 45, citată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, un circuit de cinci zile în Roma, cu transport cu avionul, transfer şi cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, însoţitor de grup şi tur ajunge la 389 de euro, fără taxe de aeroport incluse.

Acelaşi comunicat arată că circuitul la Lisabona include 3 nopţi de cazare  şi alte facilităţi ajunge la 420 sau la 455 de euro. În Cipru ofertele pornesc de la 395 de euro pentru un sejur de 7 nopţi cu demipensiune, transport cu avionul şi transfer. Daniela Dumitrică susţine că alte circuite ocupate în proporţie de 90% până acum sunt cele din Amsterdam, Helsinki şi Sankt Petersburg

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite