Ziua schimbărilor în Camera Deputaţilor: Becali devine independent, Nicoară se întoarce la PNL şi Cezar Cioată revine la PP-DD

Ziua schimbărilor în Camera Deputaţilor: Becali devine independent, Nicoară se întoarce la PNL şi Cezar Cioată revine la PP-DD

Romeo Nicoară, deputat PNL

În aceeaşi zi în care deputatul George Becali şi-a anunţat demisia din PNL, Romeo Florin Nicoară a trecut din partidul lui Dan Diaconescu în cel condus de Crin Antonescu.

În şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor, Romeo Nicoară a anunţat în plen că părăseşte grupul PP-DD şi se alătură celui al PNL. Nicoară a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.42 din Bucureşti.

În legislatura trecută, Nicoară a fost senator PNL.

„Ne bucurăm că se începe şedinţa cu asemenea anunţuri, însă nu ştiu care a fost activitatea domnului deputat la grupul nostru, pentru că nu l-am văzut niciodată, deci cred că nu a fost niciodată în grup", a spus viceliderul grupului PP-DD de la Cameră Cornel Comşa despre fostul său coleg Nicoară, potrivit Agerpres.

Nicoară a fost senator PNL în legislatura trecută.

Tot în şedinţa de luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că deputatul Cezar Cioată pleacă de la PC şi revine la grupul PP-DD din care demisionase.

Astfel, ziua de luni marchează nişte schimbări minore în configuraţia grupurilor parlamentare din Cameră. PNL şi PP-DD au pierdut, dar au şi câştigat un deputat în aceeaşi zi, în timp ce conservatorii, care şi-au constituit un grup parlamentar separat, doar au pierdut un om.

George Becali a anunţat luni că demisionează din PNL, după ce a fost condamnat  definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările