Ziua şi gafa. Dăncilă i-a greşit numele premierului bulgar într-o conferinţă de presă comună. Cum i-a spus omologului din ţara vecină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO AFP
Viorica Dăncilă. FOTO AFP

Premierul Viorica Dăncilă, aflată sâmbătă în Serbia, la o reuniune la nivel înalt, i-a greşit numele premierului Bulgariei, Boiko Borisov, care se afla chiar lângă ea. Liderul de la Palatul Victoria nu e la prima gafă.

„Am discutat cu domnul prim-ministru Boris Boisov (n.r. - Boiko Borisov) despre o reuniune a celor două guverne, între România şi Bulgaria, pentru a pune în aplicare multe dintre proiectele  pe care azi le-am discutat. Ne-am referit la poduri peste Dunăre, ne-am referit la Dunăre ca un fluviu navigabil“, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă comună cu omologii din Bulgaria, Grecia şi Serbia.  

Nu e pentru prima oară când premierul a uitat sau greşit numele unui omolog în conferinţa de presă. În luna iunie, Dăncilă a uitat numele premierului Finlandei, Juri Ratas. „Am avut onoarea să-l am lângă mine pe prim-ministrul eston, Jüri… Ratas. Şi vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus Dăncilă în conferinţa comună din iunie, după cum arată chiar imaginile video oficiale puse la dispoziţie de Guvern.

..

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite