Zgonea organizează, la Parlament, trei zile de „Mic Dejun cu Rugăciune“. Costul estimat, peste 45.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea FOTO Mediafax
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea FOTO Mediafax

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, alături de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României organizează, în perioada 25-28 septembrie, „Micul Dejun cu Rugăciune“.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Camerei Deputaţilor, tema aleasă pentru dezbatere este „Demnitatea umană“, iar evenimentul va reuni peste 300 de participanţi : parlamentari, oameni de cultură şi oameni ai Bisericii din peste 15 state.

In luna iunie a acestui an, organizatorii cereau ca o parte dintre cheltuielile pentru organizarea evenimentului să fie suportate din bugetul Camerei, respectiv cele pentru închirierea spaţiilor, pentru cocteilul care urmează să fie oferit participanţilor de către preşedintele Camerei şi pentru vizitarea Palatului Parlamentului de către oaspeţii străini.

Alte cheltuieli suportate de Cameră sunt cele necesare asigurării amenajării sălilor, dotarea acestora cu sistem de sonorizare, laptop, mape de carton, pixuri, tipărirea unor diplome de participare pentru fiecare invitat, fotografii de grup, afişe, cafea şi apă.

In aceeaşi perioadă, fiecare departament implicat în organizarea evenimentului a realizat o estimare a cheltuielilor care ar urma să fie suportate de bugetul Camerei, totalul fiind de 45.220 de lei, în condiţiile în care numărul de participanţi fusese estimat la jumătate în comparaţie cu cel anunţat astăzi, respectiv la 150 de persoane.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite