Zgonea, despre o posibilă rupere a USL: Nu am câştigat la loto ca să am premoniţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Valeriu Zgonea FOTO Mediafax
Preşedintele Valeriu Zgonea FOTO Mediafax

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri, la Parlament, că nu are nicio informaţie referitoare la o posibilă rupere a USL, precizând că nu a câştigat la loto ca să aibă premoniţii.

„Nu ştiu. Nu am această informaţie. Nu am câştigat la loto ca să pot să am o premoniţie. Dacă aş câştiga la loto, înseamnă că am avut o premoniţie“, a spus Zgonea.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat, miercuri, pentru Mediafax că în urma reuniunii USL nu s-a luat o decizie în ceea ce priveşte comisia de anchetă cerută de PSD, dar s-a convenit ca la nivelul PNL să se adopte în cel mai scurt timp o hotărâre în această privinţă.

„Întâlnirea din această după-amiază a fost bună, cu o serie de clarificări, lămuritoare, urmând ca în cel mai scurt timp să existe la nivelul PNL o discuţie, să avem o decizie şi apoi această decizie o vom comunica partenerilor din alianţă“, a declarat Pocora.

Liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta au o întâlnire, la sediul USL, pentru a discuta pe tema acordului asupra constituirii comisiei de anchetă "în cazul Călăraşi", au declarat, pentru Mediafax, surse din USL.

„Nu am avut încă nici eu, nici liderii grupurilor parlamentare o discuţie cu domnul Victor Ponta legată de constituirea acestei comisii parlamentare de anchetă. Acest subiect ar putea fi discutat în prima reuniune a USL. Singura discuţie pe care am avut-o cu primul ministru a fost legată de comisia CEC din comisia de buget-finanţe, cu care am fost de acord şi asupra căreia s-a convenit“, a declarat Antonescu, pentru Mediafax. Liderul liberal l-a contrazis, astfel, pe liderul PSD, care a declarat că au existat consultări la vârful USL.

Guvernul, prin vocea premierului Victor Ponta, şi-a angajat marţi răspunderea în faţa Parlamentului pe proiectul privind legea descentralizării administrative. Şedinţa a fost condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a fost secondat de vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu, cel care i-a ţinut locul lui Crin Antonescu.  Preşedintele PNL, al doilea om în stat, a lipsit nemotivat de la întâlnirea cu Guvernul.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE PNL şi PSD nu se înţeleg pe noua comisie de anchetă. Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au întâlnit la sediul USL, dar nu au ajuns la niciun consesns

PNL: Nu există un acord în USL pe comisia Călăraşi.  Zgonea: Liberalii susţin proiectul

Ponta, părăsit de Antonescu în Parlament


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite