Zeno Zice 2 - nou clip electoral umoristic. Şi UDMR-istic

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

La puţin timp după ce au prezentat pupatul bebeluşilor de către politicieni, Zeno şi echipă lui de electorală ne arată alte şmecherii de luat votul poporului.O iniţiativă UDMR "împotriva trucurilor ieftine la care recurg politicienii în campania electorală"

Nu mă omor după UDMR cum nu mă omor după nici un partid. Dar campania sa, începută cu un clip despre politicieni vs bebeluşi, e inteligentă. 

Şi haioasă? Unii zic că da. Şi Sever zice, dar eu râd cam de la a treia vizionare a clipurilor subtitrate. Să fie bariera lingvistică de vină? Sau umorul, diferit de cel românesc, sau doar de al meu? 

Oricum, mai important pentru cultura maghiară.Ro e că videourile au prins la vârful online-ului românesc. Că de ele beneficiază în primul rând o formaţiune politică, asta e partea a doua, mai puţin plăcută. 

  

Şi să nu ne amăgim cu ideea că UDMR poate schimba, prin nişte clipulete, calitatea campaniei politice la nivelul României :). 

  

Acestea fiind scrise: oare politicienii UDMR chiar nu folosesc nici un "truc ieftin" în actuala campanie electorală? Voi ce ştiţi? 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite