Votul greşit din decembrie 2016 va ţine afişul acestei toamne

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mascarada reprezentată de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD care a avut loc vinerea trecută la Palatul Parlamentului ca şi discuţiile ulterioare ce s-au dat de ceasul morţii spre a desluşi cât de mare a fost victoria lui Dragnea şi cât de ruşinoasă înfrângerea puciştilor au pus într-o penumbră nemeritată adevăratul eveniment al zilei cu pricina.

Şi anume faptul că trei şefi ai Jandarmeriei Române pe nume Cucoş, Şindie şi Cazan, plus un secretar de Stat din cadrul MAI, pe nume MIhai Chirica, direct răspunzător de operaţiunile instituţiei, au fost puşi de Procuratura Generală sub acuzare.

În conformitate cu actele oficiale întocmite de Procuratura generală respectivul patrulater şi-a încălcat grav atribuţiile, şi-a bătut joc în chip iresponsabil de prevederile legale, a operat şi ordonat falsuri în acte, totul pentru a justifica dezonoranta intervenţie în forţă a efectivelor militare pe care au ajuns să le comande nu pentru cine ştie ce merite personale, ci fiindcă sunt servanţi fideli ai guvernării PSD-ALDE şi îndeplinesc, fără să crâcnească, ordinele numitei Dan Carmen, încă ministru de Interne în Executivul condus de d-na Viorica Dăncilă. Şi aceasta doar fiindcă îi este total fidelă, merge pe o mână şi îl slujeşte pe penalul preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, numitul Dragnea Nicolae Liviu.

Ceea ce s-a întâmplat vineri, acţiunea de mare curaj a Procuraturii Generale au evidenţiat gravitatea situaţiei în care se află statul de drept din România. Şi anume că acesta este pândit , în orice moment, să se transforme în stat poliţienesc. Dezvăluirile Ilegalităţilor în cascadă comise de numiţii Chirica, Cucoş, Cazan, Şindie ca urmare a ordinelor ticăloase date de numiţii Dan şi Dragnea explică de ce se dă de ceasul morţii conducerea PSD să ascundă faptele, să tergiverseze audierile înalţilor responsabili politici, să convingă prostimea că s-ar fi acţionat legal. Minciuna aceasta mare cât casa a fost repetată şi în plictisitoarea lui conferinţă de presă de după CEx de banditul cu acte Dragnea Nicolae Liviu.

Ce se va întâmpla pe mai departe? Totul e în funcţie de întâmplările aşteptate să se petreacă în trei zile succesive din prima decadă a lunii viitoare. Mai exact şi mai întâi în 6 şi 7 octombrie, atunci când va avea loc Referendumul în vederea modificării Constituţiei. Referendum care, în cazul în care va fi validat, va fi interpretat şi prezentat de Liviu Dragnea drept o victorie personală. Validarea referendumului va însemna o restartare a operaţiunilor puse la cale de Dragnea pentru propria lui salvare. Luni, 8 octombrie, va începe recursul în procesul privind angajările fictive de la Consiliul judeţean Teleorman, proces în care, în primă instanţă, numitul Dragnea Liviu Nicolae s-a ales deja cu o condamnare la închisoare de 3 ani şi jumătate, cu executare. Dacă Dragnea se va alege cu o achitare, vom avea parte de o iarnă a vrajbei noastre ce va dura atâta vreme cât PSD se va afla în fruntea bucatelor.  

În funcţie de ceea ce se va petrece în cele trei zile mai sus menţionate se vor ordona şi configura multe alte evenimente. De ele depind cum şi ce va decide ministrul de Justiţie, dl. Tudorel Toader, în privinţa evaluării procurorului general Augustin Lazăr, cum vor fi anchetate în continuare evenimentele din după-amiaza şi seara zilei de 10 august, dacă vinovaţii îşi vor primi pedeapsa meritată, viitorul coaliţiei PSD-ALDE, dacă se va da sau nu asaltul final asupra legilor justiţiei, viitorul lui Dragnea în fruntea PSD şi la conducerea Camerei Deputaţilor şi, în fine, libertatea acestuia. Dacă nu cumva chiar fuga peste hotare a fiului poliţistului şef din Graţia.

Nu va fi deloc linişte toamna aceasta. Totul ca urmare a votului greşit din ziua de 11 decembrie 2016.

Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevărul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite