Votanţii lui Dan Diaconescu, dezamăgiţi de asocierea cu Ponta: „Nea Dane, erai ciocoi sub acoperire...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simpatizanţii lui Dan Diaconescu şi-au exprimat, pe pagina de Facebook a acestuia, dezamăgirea cu privire la opţiunea de a-l susţine pe Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Cele mai multe dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a lui Dan Diaconescu sunt unele în care politicianul este aspru criticat pentru că a ales să se alieze cu Victor Ponta. Iată câteva dintre reacţiile votanţilor lui Diaconescu:

„Nea Dane... erai ciocoi sub acoperire“

„Ruşine, domnule Diaconescu! Unde sunt promisiunile făcute românilor? Nu aţi făcut decât să ne convingeţi că nu aveţi scrupule. Să rămâneţi cu ciocoii pe care îi susţineţi pentru binele dumneavoastră, nu pentru binele românilor“

„Te-am votat mereu, dar acum îmi pare rău“

„Nu vă mai certaţi. DD votează Ponta pentru binele lui. Voi votaţi Klaus Iohannis pentru binele vostru şi al familiei voastre şi pentru binele României. Klaus Iohannis vrea binele României şi al românilor , dar nu şi al hoţilor, de aceea nu vrea legea amnistiei şi graţierii“

„Eu cred că din poziţia pe care o va avea ar putea să ajute mai mult decât stând deoparte şi aşteptând să mai treacă cinci ani. Scopul scuză mijloacele,  trebuia să facă demult această mişcare“.

„Asocierea ta cu Ponta este cea mai mare greşeală pe care o puteai face“

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Cărtărescu votează cu Iohannis: „Avem de ales între bine şi rău!“

Scriitorul Mircea Cărtărescu a anunţat că votează cu liderul PNL, Klaus Iohannis, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi i-a îndemnat pe susţinătorii săi să procedeze la fel.

Alegeri prezidenţiale 2014. Cum reacţionează maghiarii la rezervele UDMR: „E dificil să alegi când buzunarul e în joc!“

Comunitatea maghiară a reacţionat, în mediul online, la anunţul liderului UDMR Kelemen Hunor, potrivit căruia formaţiunea sa nu va susţine niciun candidat în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite