Vot la două mâini în plenul de luni. Cum au votat mai mulţi parlamentari PSD şi AUR pentru colegii care lipseau VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plenul reunit al Parlamentului, 1 martie 2021, unde s-a dezbătut bugetul pentru 2021. FOTO: Inquam Photos / George Călin
Plenul reunit al Parlamentului, 1 martie 2021, unde s-a dezbătut bugetul pentru 2021. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Mai mulţi parlamentari de la PSD şi AUR au fost surprinşi în noaptea de luni spre marţi de către colegii lor de la USR PLUS în timp ce votau la două mâini amendamentele depuse la legea bugetului pentru anul 2021, adică pentru ei, dar şi în numele unor colegi de partid.

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a postat luni noapte o înregistrare video cu o deputată PSD care vota în locul unei colege. Este vorba despre deputata PSD Matilda Goleac, care ar fi votat şi în locul colegei sale de bancă, Laura Vicol, tot deputată PSD.

„Complet ilegal, o doamnă deputat de la PSD votează şi pentru colega de bancă, cu încălcarea flagrantă a Regulamentului. Pur şi simplu nu se pot abţine să nu încalce legea pesediştii…”, a scris Emanuel Ungureanu, luni seara, pe Facebook.

VIDEO Emanuel Ungureanu

Şi senatorul USR PLUS Irineu Darău a postat pe Facebook un material video în care este surprins momentul când deputatul AUR Ciprian Titi Stoica votează în locul unui coleg.

„Târziu în noapte, încă dezbatem şi votăm bugetul pentru anul 2021, într-o şedinţă prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând acelaşi lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoţie măcar în Parlament!”, a scris Darău pe Facebook.

   

Nu în ultimul rând, deputatul USR PLUS Filip Havarneanu a postat şi el o înregistrare video în care un alt parlamentar AUR votează în locul unui coleg.

„Nu vă supăraţi, se votează la o singură cartelă. Este al nouălea vot pe care-l daţi la două cartele. Nu se poate”, îi atrage el atenţia colegului de la AUR.

VIDEO  Filip Havarneanu

„AUR FURĂ şi îmi explică de ce este în regulă. Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit şi colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, aşa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat şi din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!”, a scris Havarneanu pe Facebook.

Citeşte şi: 

Ciolacu, strigăte de la tribuna Parlamentului: Domnule Orban, sunteţi ultimul brontozaur al politicii! Nu ţi-e ruşine să spui că noi furăm?

Circ la prezentarea bugetului din Parlament. Social-democraţii au adus păpuşi la prezidiu. Cîţu: PSD ţipă şi înjură că nu mai poate fura VIDEO

Camera Deputaţilor şi Senatul votează în plenul reunit de marţi bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pentru acest an

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite