Vosganian: Procesul simulacru de privatizare a Oltchim a avut efect anecdotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varujan Vosganian, scriitor şi vicepreşedinte  al PNL
Varujan Vosganian, scriitor şi vicepreşedinte al PNL

Procesul de privatizare al Oltchim a fost ”un simulacru” cu ”efect anecdotic”, fiindcă Dan Diaconescu nu este ”un investitor serios”, consideră vicepreședintele PNL Varujan Vosganian. Liberalul vede privatizarea Oltchim drept ”un spectacol mediatic întristător pentru România”.

Dan Diaconescu nu este un investitor serios, consideră Vosganian, care spune că a ajuns la această concluzie după ce a analizat toate declarațiile patronului OTV legate de privatizarea Oltchim. "Niciun investitor cu scaun la cap nu promite că va împărți acțiunile muncitorilor", a subliniat liberalul. Acesta spune că, pentru "a colecta posibili investitori", un investitor trebuie să ia în serios managementul pe care îl va asigura la Oltchim.

Vosganian clasifică actualul proces de privatizare al Oltchim drept "un simulacru" și spune că "putem discuta de viitorul proces de privatizare a Oltchim pentru că acesta a avut efect anecdotic".

Fostul ministru de Finanțe este părere că "modul în care s-a procedat este nefiresc, a fost o privatizare impudică". "Nimeni nu licitează de la câteva milioane de euro la câteva zeci de milioane de euro. În acest comportament nu există niciun licăr de discernământ economic. Parcă ar fi fost pus să o facă", a mai declarat liberalul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite