Vosganian critică PNL şi USR: Jignesc din răsputeri ALDE, doar-doar ne-om supăra şi n-am mai vota moţiunea de cenzură, ca să-i scăpăm de frica guvernării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varujan Vosganian
Varujan Vosganian

Liderul deputaţilor ALDE, Varujan Vosganian, afirmă, joi, că unii reprezentanţi ai PNL şi USR ”jignesc din răsputeri ALDE şi pe Călin Tăriceanu” în speranţa că parlamentarii acestei formaţiuni nu vor mai vota moţiunea de cenzură, pentru a-i scăpa ”de frica guvernării”

”Ce interesant! Unii reprezentanţi ai PNL şi USR jignesc din răsputeri ALDE şi pe Călin Tăriceanu, doar-doar ne-om supăra şi n-am mai vota moţiunea de cenzură, ca să-i scăpăm de frica guvernării Îi asigur că declaraţiile lor nu ne schimbă opinia nici în ce priveşte votarea unei moţiuni de cenzură şi nici în ce-i priveşte pe dânşi , a scris, joi, pe Facebook, Varujan Vosganian.

Marţi, liderul USR, Dan Barna, a scris pe Facebook că, până nu vede votul de la moţiunea de cenzură, nu crede că ALDE este în opoziţie.

”Eu până nu văd votul ALDE la moţiune nu cred că Tăriceanu e în opoziţie. Şi ce înseamnă asta că ALDE e în opoziţie şi Teodor Meleşcanu, încă membru ALDE, conduce Senatul? Vom afla curând dacă ALDE şi Pro România chiar s-au supărat pe PSD sau îşi creează argumente pentru o nouă negociere de pe poziţii de forţă cu PSD”, a scris Barna pe Facebook.

La rândul său, deputatul USR Stelian Ion, a declarat că Tăriceanu nu-şi mai poate controla propriul partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite