Vosganian avertizează PSD: Aleşii ALDE din Moldova nu votează Legea bugetului, dacă nu sunt bani şi pentru Autostrada Iaşi-Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varujan Vosganian. FOTO Eduard Enea
Varujan Vosganian. FOTO Eduard Enea

Varujan Vosganian, vicepreşedinte al ALDE şi lider de grup în Camera Deputaţilor, a anunţat, miercuri, în plen, că parlamentarii liberal-democraţi din Moldova nu vor vota Legea bugetului de stat pe 2019 dacă în proiect nu este inclusă finanţarea pentru Autostrada Unirii.

„Eu nu fac ameninţări, dar pentru parlamentarii ALDE din Moldova, prezenţa acestui obiectiv în Legea bugetului este o condiţie obligatorie ca noi să votăm Legea bugetului pe 2019”, a declarat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, Varujan Vosganian, potrivit Mediafax.

Liderul de grup al ALDE a adăugat că din punctul său de vedere, aceeaşi opinie o au şi ceilalţi parlamentari din Moldova care sunt la alte partide. Vosganian a precizat că, deşi guvernul măreşte salariile şi pensiile, opinia publică a început să judece guvernările „după kilometrul de autostradă”. „Vă previn că, fără să fie o psihoză, opinia publică a început să judece totul după kilometrul de autostradă”, a indicat acesta.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind aprobarea executarii obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi-Târgu Mureş, denumită „Autostrada Unirii”, ce urmează a fi finanţată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite