Voiculescu îl sfidează pe Barna: „Am toată încrederea în Ştefan Voinea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

După ce Ştefan Voinea, consilier al ministrului Sănătăţii, a transmis că decizia de a închide magazinele mai devreme ar putea reprezenta un risc mai mare de infectare, Vlad Voiculescu a afirmat că are toată încrederea în el, însă în acest punct nu sunt de acord. Ulterior, ministrul a transmis că „oricine poate să vină sau să plece din minister”.

Deşi vicepremierul Dan Barna a criticat dur opinia lui Ştefan Voinea, ba chiar a cerut o eventuală demisie a acestuia, Vlad Voiculescu nu a dat curs cererii liderului USR. Ministrul Sănătăţii nu a dorit îniţial să comenteze incidentul, susţinând că Voinea beneficiază de multă atenţie din pricina faptului că a fost ziua lui. Ulterior, ministrul a transmis că au puncte de vedere diferite, însă are toată încrederea în Ştefan Voinea.

„Beneficiază de multă atenţie, probabil, pentru că ieri a fost ziua lui. Nu o să comentez o postare a unui consilier onorific. Am toată încrederea în dânsul, în speţa respectivă nu suntem de acord. Poziţia Ministerului şi poziţia Guvernului este cât se poate de clară şi o susţin. Oricine poate să vină sau să plece din minister”, a declarat Vlad Voiculescu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Liderul USR Dan Barna l-a criticat pe Ştefan Voinea, consilier al lui Vlad Voiculescu din Ministerul Sănătăţii, după ce acesta a contestat măsura privind închiderea magazinelor de la ora 18.00. Barna chiar a sugerat că aşteaptă o eventuală demisie a lui Voinea din funcţia de consilier onorific. Întrebat dacă mai e consilier Voinea, vicepremierul a răspuns: „În momentul acesta, aştept decizia colegului meu Vlad Voiculescu despre acest aspect. Am avut aseară o discuţie cu el exact pe acest subiect”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite