„Vocea Rusiei“, despre alegerile din România: „Corporaţiile americane decid. România lucrului bine făcut? Yes, sir!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile din România au fost, în opinia celor de la „Vocea Rusiei“, o dovadă că „se menţine statutul de colonie americană al României“. Totodată, potrivit publicaţiei de la Kremlin, România urmează să fie „la remorca Germaniei“.

„Primul lucru vizibil: în spatele lui herr Johannis rânjesc satisfăcuţi Blaga, Videanu, Flutur şi marele tartor-Băsescu. Gaşca portocalie care zbiară din toţi rărunchii că „şi-a luat ţara înapoi”. Pentru a o jefui mai departe. Lucru bine făcut? Ja, mein herr !“, se arată în articolul publicat pe site-ul celor de la „Vocea Rusiei“.

Potrivit aceluiaşi material, România este în subordinea Statelor Unite şi a corporaţiilor americane.

„Corporaţiile americane care operează în România decid ce se vinde, cât şi cum se vinde şi cine are acces pe piaţa autohtonă. Şi cine are acces la „job”-urile lor. Iar prin „politica de resurse umane” decid cine are drept la muncă şi cine, odată trecut de o anume vârstă, este destinat marginalizării şi morţii lente ! Lucru bine făcut? Yes, sir!“, scrie publicaţia.

„Cum s-a ajuns în această stare imposibilă? Prin viclenia şi rapacitatea „aleşilor”, uniţi între ei prin dorinţa de înavuţire şi cu gena trădării în sânge! Ce a făcut poporul român pentru a-i sancţiona pe aceştia ? La democraticul exerciţiu al votului, a votat mai mereu aiurea ! Iar când voinţa sa, exprimată prin vot, a fost aruncată la gunoi prin decizia cancelariilor occidentale, ce a făcut acest popor român? Din cei 7,4 milioane de oameni care au spus DA la referendumul din 2012, doar câteva sute din aceştia au fost hotărâţi să-şi apere votul în stradă. Toată această lucrare a poporului prin puterea palmelor sale poate fi definită în două cuvinte: lucru manual. Un lucru bine făcut, din păcate!“, conchide autorul.


Citeşte şi:

Klaus Iohannis a demisionat azi din funcţia de primar al Sibiului. „A fost o ooare şi o plăcere să le fiu sibienilor primar timp de 14 ani şi jumătate“

Klaus Iohannis, preşedintele ales al României, a demisionat, azi, din funcţia de primar al Sibiului, post pe care îl ocupă de 14 ani. Anunţul l-a făcut în cadrul unei conferinţe de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite