Vlad Voiculescu este gata să se întoarcă la Ministerul Sănătăţii în funcţia de ministru din care tocmai a fost demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii

În opinia lui Voiculescu, reiterarea acestei propuneri de către liderii USR PLUS în negocierile cu PNL nu ar trebui exclusă. Decizia de a fi demis nu a fost nici dreaptă şi nici corectă.

„Nu văd niciun motiv pentru care nu, sunt lucruri care trebuie terminate” a spus Vlad Voiculescu, la Digi24, răspunzând la întrebarea dacă ar accepta un nou mandat la Sănătate.  „Dar asta nu înseamnă că sunt singura opţiune, există destui oameni buni în USR PLUS care să meargă acolo”, a adăugat Vlad Voiculescu.

„Când vorbesc de echipă vorbesc despre un set de valori şi de proiecte care sunt deja demarate - cele mai mari investiţii în sănătate din ultimii 50 de ani prin fondurile de 3,4 miliarde obţinute prin PNRR, finalizarea transparentizării tuturor achiziţiilor publice, concursuri corecte, depolitizare, lucrurile astea trebuie făcute. Dacă le fac eu sau altcineva care poate este mai bun decât mine, mă bucur să-l sprijin pe acel cineva”, a mai spus fostul ministru.

”Nimeni n-a argumentat care sunt motivele pentru care eu a trebuit să plec de la Ministerul Sănătăţii. Dacă mă întrebaţi dacă mi s-a părut drept, corect, ceea ce s-a întâmplat, vă spun cinstit că nu, nu mi s-a părut nici drept, nici corect”, a replicat Vlad Voiculescu. „Contează mai puţin ce mi se pare mie neapărat şi contează mai puţin persoana mea şi o spun cu toată onestitatea. Nu spun că nu sunt dezamăgit la nivel personal, dar ceea ce mi se pare cu adevărat important este ca ce am început şi ceea ce am făcut să fie continuat”, a adăugat fostul ministru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite