Vlad Voiculescu, atac la şeful statului: Până la orice măsură de prevenţie, coşmarul continuă după un scenariu scris chiar de domnii Iohannis şi Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu, vicepreşedinte al USR FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Vlad Voiculescu, vicepreşedinte al USR FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cîţu, îi acuză de situaţia pandemică pe Klaus Iohannis şi premierul demis, consideraţi responsabili de gestionarea situaţiei. Cu toate acestea, la începutul valului al patrulea la cârma Ministerului Sănătăţii era Ioana Mihăilă, demnitar al USR.

„Târziu, extrem de târziu, se trezeşte domnul Preşedinte şi ne spune că mâine va convoca o şedinţă. Şedinţă care va lua cel mai probabil măsurile pe care a refuzat să le ia de o lună de zile încoace, ultima dată chiar acum câteva zile (atunci când propunerile INSP au fost refuzate de CNSU)! În sfârşit preşedintele recunoaşte un adevăr care nu îi era deloc străin - doar convenabil politic - şi anume că niciodată, nicăieri, o pandemie nu a fost gestionată doar în spitale!”, a scris pe pagina sa de Facebook Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii şi vicepreşedinte al USR. 

„E ca şi cum într-o ţară întreagă ai permite, ba chiar ai îndemna şoferii să conducă beţi şi fără carnet şi apoi te-ai supăra pe cei din service-urile auto! Orice măsură de prevenţie (da, restricţii!) se va lua mâine, oricât de drastică, îşi va arăta efectul cel mai devreme peste 2-3 săptămâni. Până atunci, sute de oameni vor muri zilnic. Până atunci, coşmarul continuă. Coşmar după un scenariu scris chiar de domnii Iohannis şi Cîţu, în aplauzele unei imense părţi din clasa politică şi din presa românească”, a completat Voiculescu. 

La începutul valului la patrulea şi de pregătirea acestuia la conducerea Ministerului Sănătăţii era Ioana Mihăilă. De asemenea, o bună parte din echipa de conducere era tot din USR, formaţiune din care face parte şi Vlad Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite