Viorica Dăncilă s-a autoizolat: Cam de două săptămâni nu am mai ieşit decât până la farmacie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Viorica Dăncilă a anunţat că se află în autoizolare, în contextul epidemiei de coronavirus, precizând că nu a mai ieşit din casă decât pentru a merge la farmacie.

„Şi eu stau în autoizolare. Cred că aşa este normal. Nu putem cere altora, fără ca noi să fim un exemplu. Cam de două săptămâni nu am mai ieşit, decât până la farmacie şi înapoi. Nu am luat contact cu absolut nimeni”, a spus Viorica Dăncilă, pentru Mediafax.

Fostul lider al PSD consideră că ar trebui înfiinţat un grup de lucru format din foşti preşedinţi, premieri şi foşti miniştri, în care să se găsească măsurile care se impun pentru depăşirea crizei generate de coronavirus.

„Toate măsurile care pot ajuta şi din punct de vedere al sănătăţii, cât şi din punct de vedere al economiei, trebuie o îmbinare de măsuri, care efectiv să ne ajute să depăşim această situaţie. Eu am propus una din măsuri, care e nu numai pentru starea de urgenţă, chiar formarea unui grup de lucru format din oameni care au multe cunoştinţe legate atât de sănătate, cât şi de economie, un grup de lucru nepolitic format din foşti preşedinţi, foşti miniştri de interne, de sănătate, foşti premieri şi printr-un sistem de videoconferinţă să poată să aducă cele mai bune măsuri pentru a depăşi această situaţie”, a mai afirmat Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite