Viorica Dăncilă, replică dură pentru Ponta: Nu fac trocuri politice. E un om care are mereu o agendă ascunsă

Viorica Dăncilă, replică dură pentru Ponta: Nu fac trocuri politice. E un om care are mereu o agendă ascunsă

FOTO Inquam Photos

Premierul Viorica Dăncilă a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta după ce fostul prim-ministru a povestitit luni dimineaţă cum au decurs discuţiile cu preşedintele PSD privind cooptarea Pro România la guvernare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Stilul acesta mincinos şi duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorinţa permanentă de a ieşi în faţă prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele ţării, ci pe interese personale“, a declarat Viorica Dăncilă. 
 
„Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu şi îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacţii tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-şi asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei şi-au exprimat ferm în CEX opinia faţă de o alianţă cu Pro România, şi ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta“, a continuat premierul. 
 
 
Liderii PSD au respins ferm cooptarea Pro România la guvernare. „Pe Ponta îl ştim cu toţii: lipsă de caracter“, a spus Paul Stănescu în ultima şedinţa a CEx, potrivit unor stenograme obţinute de „Adevărul“. Social-democraţii susţin că Ponta şi-a propus să destructureze PSD şi să formeze un nou guvern alături de ALDE după prezidenţiale. PSD încearcă să salveze alianţa cu Tăriceanu, însă e pregătită şi varianta de rezervă: guvern minoritar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările