Viorica Dăncilă, lăudată de propaganda rusă. Cum a ajuns să înregistreze „un succes internaţional care răstoarnă toate calculele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Viorica Dăncilă. FOTO EPA-EFE
Premierul Viorica Dăncilă. FOTO EPA-EFE

Premierul Viorica Dăncilă este subiectul unui articol laudativ în Sputnik, agenţie de stat a Rusiei, subliniindu-se că liderul de la Palatul Victoria „este nu numai omul politic al momentului“, ci şi un bun candidat pentru prima funcţie în stat, după ce a reuşit să discute şi cu vicepreşedintele american Mike Pence.

„Viorica Dăncilă, succes internaţional care răstoarnă toate calculele!“, este titlul articolului din Sputnik, material care începe astfel: „Este un nou succes diplomatic al premierului, care mai face astfel un pas spre ceea ce Sputnik a anunţat în repetate rânduri: Viorica Dăncilă este nu numai omul politic al momentului, dar şi cel mai probabil candidat la preşedinţie“. 

În material sunt prezentate reuşitele discuţiei între vicepreşedintele SUA, Mike Pence, şi premierul Viorica Dăncilă. Mai mult, este subliniat faptul că Dăncilă a reuşit să-l convingă pe Pence să vină în România. 

„L-am invitat pe vicepreşedintele Pence în România şi domnia sa a promis că va efectua această vizită în prima jumătate a anului”,a declarat Dăncilă la Antena 3. ”A fost o discuţie foarte caldă, o discuţie punctuală, o discuţie în care s-a arătat dorinţa de cooperare de ambele părţi”, a spus premierul, televiziunea citată, potrivit Sputnik. 

Dancila Sputnik


 

„Deci, vestea anunţată de Dăncilă răstoarnă calculele preşedintelui şi ale celor care atacă de la începutul preşedinţiei rotative Guvernul şi Coaliţia, subminând eforturile Executivului – prin blocarea bugetului, a completării Guvernului, atacuri permanente la CCR, acţiuni mediatice şi demersuri ostile la instituţiile europene, manifestări în stradă şi felurite denigrări“, se mai arată în articolul publicat de Sputnik precizându-se că Dăncilă a fost desemnată de agenţia de presă „drept omul politic român al anului 2018“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite