Viorica Dăncilă explică de ce a mers cu elicopterul în Moldova în vară

Viorica Dăncilă explică de ce a mers cu elicopterul în Moldova în vară

Viorica Dăncilă a oferit precizări despre deplasarea sa cu elicopterul

Fostul premier spune că deplasarea pe care a făcut-o la Iaşi în vară cu elicopterul a fost făcută din banii partidului, fără a folosi bani publici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorica Dăncilă a avut o vizită extrem de comentată în vara acestui an la Iaşi, unde s-a deplasat cu elicopterul. 

„A fost un drum cu elicopterul. A fost un drum plătit din banii de la partid. Eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit banii publici. Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în faţa colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns. Dar eu ştiu alte persoane care au folosit bani publici şi nu au păţit nimic. Partidul sau liderul partodului hotărăşte cum se face deplasarea, dar au fost făcute deplasări şi de alţi lideri de partid”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx.

PSD trebuie să explice instanţei cât a costat elicopterul folosit de Viorica Dăncilă în vară. Controversa a fost creată şi în contextul în care Moldova nu are autostradă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: