Viorica Dăncilă, europarlamentar PSD: Premierul Tudose nu cunoaşte ce este egalitatea de şanse şi a umilit-o pe Carmen Dan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Tudose nu cunoaşte ce este egalitatea de şanse şi a umilit-o pe Carmen Dan, ministrul de Interne, a declarat miercuri, pentru Agerpres, liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dăncilă, unul dintre liderii PSD loiali lui Liviu Dragnea, fiind şi ea originară din Teleorman.

 "Referitor la ceea ce s-a întâmplat astăzi, la şedinţa de guvern, respectiv la reacţia premierului Mihai Tudose, percepţia mea este aceea că domnul prim ministru are un comportament neadecvat în ceea ce priveşte femeile-am văzut până acum că, din opt femei care au fost ministru, două dintre ele au fost catalogate că şi penale de către domnul prim ministru, cu toate că este o directiva europeană care arată că există prezumţia de nevinovăţie până la condamnarea unei instanţe de judecată. Au fost excluse din guvern, că să spun aşa, iar acum vedem un moment care mie mi-a displăcut total, şi anume că premierul Mihai Tudose efectiv a căutat să umilească un ministrul de Interne-pe doamna Carmen Dan", a declarat Viorica Dăncilă pentru Agerpres.
 
Viorica Dăncilă este din Videle (Teleorman) şi a fost consilier judeţean Teleorman, apoi preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Teleorman. 

Premierul Mihai Tudose a explicat, miercuri seară, de ce nu l-a demis pe şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, şi de ce nu mai poate lucra cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ministru de la care aşteaptă demisia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite