Viorica Dăncilă, despre dosarul 10 august: Eram în concediu. N-am ce să le spun anchetatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat joi seară, într-o conferinţă de presă, că era în concediu în timpul evenimentelor din 10 august, că nu are ce să-şi reproşeze şi că nu are ce să le comunice anchetatorilor.

Întrebată dacă poate fi afectată de desecretizarea evenimentelor din 10 august, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a negat şi a precizat că dosarul trebuie elucidat cât mai repede.

„În mod sigur, nu. Îmi doresc ca dosarul 10 august să fie elucidat cât mai repede, iar românii să afle adevărul. Iar cei care au greşit vor plăti pentru greşelile lor”, a afirmat Dăncilă.

Aceasta a mai adăugat că nu are ce să le comunice anchetatorilor, deoarece era în singurul ei concediu, care a şi fost contestat la CCR de Klaus Iohannis.

„Nu am ce să le spun. Eram în concediu. Un concediu pe care preşedintele mi l-a contestat la CCR, dânsul care a fost plecat în zeci de concedii. Nu am nimic să-mi reproşez. Numele meu nu va apărea”, a adăugat liderul PSD.

Viorica Dăncilă: Iohannis să dea explicaţii de ce Rareş Bogdan mă ameninţă cu procurorii. Avem un preşedinte dictator VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite