Viorica Dăncilă: Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte. Sunteţi prea jos pentru mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns luni la criticile din partea Opoziţiei, explicând în faţa Parlamentului că preferă să citească de pe o hârtiuţă, decât să spună prostii.

„Decât să vorbesc liber şi să spun prostii mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte. Dumneavoastră aţi vorbit liber şi aţi spus numai prostii. La dumneavoastră mă refeream domnule Roman. Sunteţi prea jos ca să pot să vă răspund”, a declarat Viorica Dăncilă de la microfonul Parlamentului.

Anterior, deputatul PNL Florin Roman a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, că guvernanţii au refuzat majorarea alocaţiilor de la 1 martie, au îngheţat punctul de pensie, au scumpit ratele la bănci şi au majorat facturile românilor. „Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în şpăgi pe care le daţi prin cimitire, în şpăgi pe care le daţi prin tablouri..", a afirmat Roman.

Premierul a fost prezentă astăzi de la ora 16.00, în Camera Deputaţilor, în urma unei solicitări depuse de PNL, pentru a dezbate Ordonanţa 114/2019.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite