Viorica Dăncilă, aşteptată de protestatari şi în Prahova. Manifestanţii au strigat „Analfabeta“ şi „România fără hoţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Mai mulţi tineri au aşteptat, miercuri, la staţia de epurare a apei de la Urlaţi, judeţul Prahova, delegaţia guvernamentală care a făcut o vizită la mai multe obiective din judeţ. Manifestanţii au avut un banner cu mesajul ”#România fără hoţi/ #hai la referendum” şi au strigat ”Analfabeta” şi ”Bani pentru educaţie” la trecerea premierului Viorica Dăncilă prin dreptul lor.

elegaţia premierului Viorica Dăncilă, din care fac parte mai mulţi miniştri, a fost întâmpinată, miercuri, la sosirea la staţia de epurare a apei de la Urlaţi, judeţul Prahova, de mai mulţi protestatari.

Majoritatea tineri, aceştia au purtat un banner cu mesajul ”#România fără hoţi/ #hai la referendum” şi au strigat ”Analfabeta” şi ”Bani pentru educaţie”.

Întrebată dacă are un mesaj pentru ei, Dăncilă a spus: ”Într-o democraţie, fiecare trebuie să îşi spună punctul de vedere şi dacă nu devine agresiv, dacă nu jignesc, aşa este în democraţie, fiecare se poate exprima. M-aş fi bucurat foarte mult dacă am putea avea un dialog, să ne spună care este nemulţumirea lor, să vină cu o soluţie, să vină cu o propunere. Avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”.

Când i s-a atras atenţia că protestatarii ar fi vrut să discute, dar maşina în care se afla nu a oprit în dreptul acestora, Dăncilă a spus: ”Nu pot opri oriunde, pentru că aţi văzut că de multe ori au fost manifestări violente, au fost chiar agresivi. Nu pot opri oriunde, dar, dacă veneau şi spuneau că vor să avem un dialog, aveam toată deschiderea la acest dialog”.

Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri fac, miercuri, o vizită la mai multe obiective din judeţul Prahova, având întâlniri cu mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite