Viorica Dăncilă: Actualul premier a dezinformat în permanenţă şi au fost luate foarte multe măsuri împotriva românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier al României Viorica Dăncilă a afirmat că este dezamăgită de Guvernul PNL şi de măsurile pe care le-a luat împotriva românilor. Dăncilă l-a criticat pe Ludovic Orban, acuzându-l că a dezinformat în permanenţă.

„Am urmărit măsurile luate de guvernarea PNL, am văzut modul în care actualul premier vede conducerea Guvernului şi măsurile pe care le ia pentru oameni. Sunt foarte dezamăgită, nu numai de faptul că actualul premier a deziformat în permanenţă, dar şi pentru faptul că s-au luat foarte multe măsuri împotriva românilor şi s-au afirmat foarte multe lucruri care au ridicat numeroase semne de întrebare referitor la situaţia economică a României”, a declarat Dăncilă, duminisă seară, la Antena 3.

Fostul premier a spus că este îngrijorător gradul de datorare al României. „Cred că evaluarea nu trebuie să o fac eu, cred că cetăţenii pot face această evaluare destul de corect. Dacă de la a doua cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, vorbim acum de criză economică sau chiar recesiune, dacă de la grad de înadatorare de 35 la sută din PIB vorbim de un gad de îndatorare de 39 la sută din PIB, dacă vorbim de acum că nu creştem pensii, salarii, nu creştem pensia minimă şi principalul nostru obiectiv este să avem alegeri anticipate sau alegeri în două tururi, înseamnă că acest guvern vede doar partea politică, mai puţin interesantă pentru cetăţeni, iar ce ţine de nivelul de trai, de economia României, de aşteptările din partea populaţiei, rămân un pas în urmă”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite