Viorel Badea pleacă din PNL și se întoarce la PDL

Viorel Badea pleacă din PNL și se întoarce la PDL

Senatorul PDL Viorel Badea

Senatorul Viorel-Riceard Badea a anunțat marți, în plenul Senatului, că s-a întors la PDL, după ce recent părăsise formațiunea pentru a face parte din PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Începând din data de 6 iulie revin la grupul parlamentar al PDL", a declarat Badea.

În luna mai, Badea își anunța plecarea din PDL, din cauza conflictelor pe care le avea la acel moment cu William Brânză.

"Intenţionez să plec din PDL şi să mă alătur PNL", a spus Badea, punându-şi decizia pe seama faptului că nu poate să aibă "un viitor în politică, alături de William Brânză".

Badea, care este şi preşedintele Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului, a susţinut că a luat această decizie după ce s-a consultat cu reprezentanţi ai comunităţilor de români şi lideri ai organizaţiilor PDL din diaspora.

Viorel Badea l-a acuzat pe Brânză, care este liderul organizaţiei PDL pentru diaspora, că i-a blocat proiectele şi i-a aruncat în derizoriu acţiunile pe care le-a iniţiat pentru românii din diaspora.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările