Violeta Alexandru: Lupt să nu mai fie coadă. În septembrie vom ieşi cu un nou pachet de simplificare în administraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Violeta Alexandru, a declarat vineri că se luptă ca oamenii să nu mai fie nevoiţi să stea la coadă, precizând că urmează ca la începutul lunii septembrie să fie prezentat un nou pachet de simplificare în administraţie.

„Obiectivul meu nu este să mă pozez la coadă şi să arăt cât de populară sunt eu. Obiectivul meu este să lupt să nu mai fie coadă. Dar atât cât va mai fi şi dacă este cazul să iau loc alături de altcineva, voi lua loc, pentru că rămân un cetăţean şi nu am venit în această echipă guvernamentală nici eu, nici alţi colegi pentru niciun alt motiv decât să încercăm să demonstrăm că se poate, se poate dacă eşti capabil să lucrezi, dacă nu uiţi de unde ai plecat, dacă eşti în primul rând cetăţean şi nu îţi faci o proiecţie de carieră care să te facă să-ţi aranjezi mişcările în funcţie de cum ar putea să te avantajeze mai bine. Dacă nu ai această presiune şi o faci realmente pentru că vrei să laşi ceva pentru tine şi pentru copilul tău, care trăieşte în această ţară, (...) nu îţi pui aceste probleme să sari peste rând“, a afirmat Violeta Alexandru la Realitatea TV, potrivit Agerpres.

De asemenea, ministrul a anunţat că în prezent este în pregătire un nou pachet de simplificare în administraţie care  ar urma să prezentat publicului larg în septembrie. 

„La începutul lunii septembrie urmează să ieşim cu un nou pachet de simplificare. Sunt colegii mei din ministere pe finalul sintetizării propriilor observaţii vizavi de ce se poate face în plus“, a adăugat Violeta Alexandru care a subliniat că cea mai mare muncă ar fi cea a celor reponsabili din Ministerul Aafacerilor Interne.

Mai mult, aceasta a punctat şi că odată cu simplificarea birocraţiei, în mod normal ar trebui să aibă loc şi o reorganizare în interiorul administraţiei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite