Violeta Alexandru, despre audieri: Liviu Pop urla acuzator, Corlăţean mă lua la rost. La final, mi-au spus că mă trimit la Comisia de anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Alexandru, ministrul Muncii. FOTO Mediafax
Violeta Alexandru, ministrul Muncii. FOTO Mediafax

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit despre modul cum s-a simţit în timpul audierii din Senat şi cum s-au comportat unii dintre aleşii PSD, care au atacat-o constant.

„PSD nu voia răspunsuri. Ei întrebau, ei concluzionau. La Şerban Nicolae, Liviu Pop, Zamfir, Corlăţean mă refer. Mă uitam la Corlăţean cum mă lua la rost despre ce grijă am pentru românii din afară şi nu îmi venea în minte decât ceea ce scria presa despre haosul creat de el, care a împiedicat diaspora românească să voteze. Îl ascultam pe Zamfir cum ţinea un discurs despre grija pentru români, dar nu avea nicio idee despre cum se derulează un proces de mediere/semnare contract de muncă pentru românii care muncesc în străinătate. Urla acuzator Liviu Pop, ca şi când nu fusese la Ministerul Muncii să se ocupe de drepturile românilor la muncă în străinătate”, a scris pe pagina sa de Facebook Violeta Alexandru, ministru al Muncii, după audierile din Senat, referitoare la condiţiile muncitorilor sezonieri plecaţi în alte state europene.  

Ministrul a punctat faptul că va pleca în Germania pentru a verifica condiţiile de muncă de acolo. „Voi pleca personal în Germania. Simt nevoia să verific şi în teren condiţiile de muncă şi să discut cu românii. Nu plec de la premiza că angajatorii germani sunt iresponsabili, după cum nu îi tratez aşa nici pe angajatorii din ţară, despre care PSD ar spune că sunt nişte infractori”, a completat Violeta Alexandru. 

Demnitarul PNL susţine că a fost surprinsă şi de poziţia altor partide parlamentare, altele decât PSD. Concluzia celor care au audiat-o a fost faptul că o aşteaptă la o comisi de anchetă, care va fi înfiinţată în curând.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite