Violeta Alexandru atac incredibil la adresa Gabrielei Firea: cinci luni şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!

Violeta Alexandru atac incredibil la adresa Gabrielei Firea: cinci luni şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, o compară pe Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, cu „politrucii societici de la Cernobîl”. FOTO Eduard Enea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, potenţial candidat al PNL la Primăria Capitalei, critică reacţia primarului general Gabriela Firea ca urmare a avariei care a lăsat sute de blocuri din capitală fără căldură, spunând că aceasta a reacţionat precum un politruc, cu minciuni şi dezinformare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Rămâne cum am stabilit: 5 luni! Şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!”, afirmă Violeta Alexandru.

 „Candidata la Primăria Bucureştiului, Gabriela Firea, ne-a amintit ieri cum tratează un politruc un accident cu consecinţe grave pentru cetăţeni: la fel cum tratau politrucii sovietici accidentul de la Cernobîl, cu minciuni şi dezinformare. În loc să rezolve problema”, scrie Violeta Alexandru într-o postare pe Facebook.

Ea afirmă că, deşi avaria Termoenergetica (compania Primăriei Bucureşti) care a lăsat locuitorii din sectoarele 2 şi 3 fără căldură şi apă caldă s-a întâmplat vineri, la 22:40, Gabriela Firea dă vina pe o creştere a temperaturii furnizate de ELCEN, sâmbătă, la ora 8:45.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: