VIDEO Zgonea îi  „dedică“ un clip lui Antonescu. Pocora (PNL): Am asistat la un „one man show“ penibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, l-a atacat pe liderul liberal, Crin Antonescu, şi a declarat că preşedintele PNL este „instabil“, pentru că „a fugit de la guvernare“.

Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. A fugit de la guvernare, a fugit din USL şi acum fuge şi de la şefia Senatului. Nu poate fugi, însă, de electorat. Un om instabil, care se lasă pradă unor gesturi impulsive şi emoţionale nu poate aspira să ajungă primul om din stat“, susţine Zgonea, care a transmis un mesaj filmat către liderul PNL.

El consideră că funcţia de preşedinte al Senatului ar trebui să revină „unui senator USL“ şi îl atacă din nou, voalat, pe Antonescu, atunci când afirmă că viitorul şef de la Senat ar trebui „să vină la serviciu“.

„În timp ce domnul Antonescu are mai mult timp liber, colegii mei vor trebui să aleagă pe altcineva la şefia Senatului. Această funcţie trebuie să revină unui senator USL, pentru a reflecta voinţa exprimată de alegători în decembrie 2012. Avem nevoie de un senator  care să vină la serviciu şi să fie preocupat de legi. Trebuie să continuăm procesul de revizuire a Constituţiei, de modificare a legilor electorale şi descentralizarea. Electoratul aşteaptă de la Parlament legi necesare modernizării României şi creşterii economice, capabilă să creeze locuri de muncă şi bunăstare“, conchide Zgonea.

Pocora: „Zgonea adoptă modelul promovat de Băsescu“

“Am asistat astăzi la unul dintre cele mai penibile momente de comunicare în spaţiul public, care l-a avut drept protagonist pe al treilea om în stat: Valeriu Zgonea. Preşedintele Camerei Deputaţilor, într-o filmare one man show, ne arată dovada supremă a competenţei sale profesionale”, susţine Pocora, într-un comunicat.

“De ce să apari în faţa presei să faci o declaraţie publică, să explici, să răspunzi la întrebări care te-ar putea pune în dificultate, când poţi îmbrăţişa modelul Traian Băsescu, preluat apoi şi de Dan Voiculescu. Te filmezi singur, tragi 50 de duble până eşti sigur că ai citit fără greşeală textul scris la partid pus strategic în spatele camerei şi apoi dai drumul în spaţiul virtual şi aştepţi să ţi-l preia posturile de televiziune”, continuă Pocora şirul ironiilor.

“În vremea asta, stai şi butonezi telecomanda şi numeri apariţiile la TV, mândru nevoie mare că ai aruncat piatra şi ai fugit. Cam aşa a decurs astăzi ziua domnului Zgonea”, conchide purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite