VIDEO Jurnaliştii l-au pus la punct pe Eugen Nicolicea după comportamentul vulgar din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii din Parlament au luat atitudine faţă de Eugen Nicolicea, deputat PSD şi şef al Comisiei juridice din Cameră, aceştia refuzând luni să-i ia vreo declaraţie. De-a lungul timpului Nicolicea a jignit numeroşi politicieni ai Opoziţiei şi a ameninţat jurnaliştii fie cu ridicarea acreditării din Parlament, fie că ar putea vorbi „altfel“.

„La finalul dezbaterilor (n.r.- dela Comisia pentru legile Justiţiei), deputatul PSD Eugen Nicolicea, unul dintre parlamentarii care s-au remarcat prin limbaj vulgar şi atitudine agresivă la adresa presei, a vrut să vină să facă declaraţii, dar toţi jurnaliştii au plecat, refuzând să îl asculte. Motivul a fost că Eugen Nicolicea nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, ci să vorbească exclusiv despre subiectul care îl interesa pe el: un conflict verbal avut anterior cu deputatul PNL, Cătălin Predoiu, în cadrul căruia el însuşi folosise un limbaj suburban. Jurnaliştii i-au spus că «ei nu sunt scenă pentru conflictul» lui cu deputatul PNL, moment în care Nicolicea a plecat din faţa microfoanelor. După câteva minute, Eugen Nicolicea a revenit în faţa jurnaliştilor, dar aceştia efectiv l-au lăsat singur în faţa camerelor“, scrie G4Media

Deputatul Eugen Nicolicea este cunoscut pentru ieşirile sale din Parlament. De-a lungul timpului a jignit numeroşi parlamentari Opoziţiei, fie că era vorba de USR (Ion Stelian, Eduard Dircă) sau PNL (Răzvan Prişcă, Cătălin Predoiu, Gabriel Andronache, Alina Gorghiu). Printre ţintele sale au fost şi jurnaliştii. 

În luna decembrie, Nicolicea l-a ameninţat pe un jurnalist al „Adevărul“, după ce acesta a insistat cu o întrebare despre parcursul profesional al PSD-istului.  „Nu discut şi nu vorbesc cu voi (Adevărul –n.r). Mă grăbesc“, a răspuns Eugen Nicolicea, întrebat despre datele inexacte din CV-ul său, după şedinţa „Comisiei Iordache“ unde se discută legile Justiţiei. După ce reporterul „Adevărul“ a insistat, deputatul PSD a reacţionat nervos: „Mă, băiatule, tu chiar nu înţelegi? Vrei să avem altfel de discuţii?“. Apoi a plecat însoţit de Steluţa Cătăniciu, colega sa de la comisia pentru legile Justiţiei. 

La o zi distanţă, în vizorul lui Nicolicea a intrat un reporter al Digi24, căruia Nicolicea a spus că îi ridică acreditarea dacă mai insistă cu întrebările despre anul când a absolvit Facultatea de Drept. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite