VIDEO REPORTAJ Războiul pesediştilor: cum s-a văzut din spatele camerelor. „Nimeni nu mai poate avea inconştienţa mea să se lase ciuruit în asemenea hal”

VIDEO REPORTAJ Războiul pesediştilor: cum s-a văzut din
spatele camerelor. „Nimeni nu mai poate avea inconştienţa mea să
se lase ciuruit în asemenea hal”

Livu Dragnea a câştigat lupta din PSD FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit vineri votul de încredere din partea membrilor Comitetului Executiv, la finalul unei şedinţe de nouă ore. Surpriza a fost apariţia unor primari din judeţul Caraş-Severin care au venit să-l susţină pe şeful PSD, cu toate că preşedintele organizaţiei lor fusese mandatat cu un vot împotriva lui.

Şedinţa PSD a tranşat disputele apărute în partid ca urmare a scrisorii în care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Adevărul” prezintă cum s-a văzut războiul din PSD din spatele camerelor: 

Cei din tabăra puciştilor au ieşit umiliţi din şedinţa CEx a PSD: doar 10 voturi au fost pentru demisia lui Liviu Dragnea, după numărătoarea Gabrielei Firea. Varianta lui Liviu Dragnea arată că doar 8 voturi au fost împotriva sa.

Primii care au ajuns la şedinţă au fost principalii contestatari ai lui Liviu Dragnea, autorii controversatei scrisori prin care au cerut demisia acestuia: primarul Capitalei Gabriela Firea, vicepremierul Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, însoţiţi de Mihai Tudose, Marian Neacşu, Nicolae Bădălău şi Marcel Ciolacu.

Tabăra cealaltă, condusă de Liviu Dragnea, a ajuns la CEx mai târziu. Codrin Ştefănescu, Marian Oprişan, Claudiu Manda, Lia Olguţa Vasilescu, dar şi premierul Viorica Dăncilă i-au fost alături.

Lucrurile s-au schimbat puţin însă când deputatul PSD Cătălin Rădulescu a început să împingă primarii veniţi din alte judeţe la Bucureşti pentru a-l sprijini pe Liviu Dragnea, în faţa camerelor de filmat, la declaraţii.

„Caraşu’, haide, următorul”, a strigat la un moment dat Rădulescu.

La final, din criza PSD câştigător a ieşit tot Liviu Dragnea, iar voturile împotriva lui, deşi se anunţau numeroase, au rămas doar opt. Sau zece, depinde pe cine întrebi. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va continua lupta cu statul paralel pentru „a zdrobi acest sistem odios care distruge vieţi în România“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările