VIDEO Cum a reacţionat Dăncilă când a fost întrebată dacă şi-a făcut operaţii estetice înainte de campania electorală

VIDEO Cum a reacţionat Dăncilă când a fost întrebată dacă şi-a făcut operaţii estetice înainte de campania electorală

Viorica Dăncilă FOTO INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns râzând la întrebarea reporterilor privind o posibilă intervenţie estetică pe care a suferit-o recent cu scopul de a da bine în campania electorală.

Ştiri pe aceeaşi temă

După CEX-ul PSD, Viorica Dăncilă a fost rugată, printre altele, să comenteze şi informaţiile potrivit cărora ar fi apelat la medicul estetician chiar înainte de începerea campaniei electorală. 
 
„Se vede la mine botox? Sincer, e prea mult!“, a spus râzând prermierul. 
 
Surse politice au declarat pentru Pro TV că premierul Viorica Dăncilă şi-ar fi făcut o operaţie estetică cu puţin timp înainte de a intra în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. 
 
Astfel, preşedintele PSD ar fi suferit o procedură de ridicare a pomeţilor, pentru atenuarea ridurilor, dar şi o corectare a buzelor. 
 
După intervenţie, Dăncilă nu s-ar fi simţit prea bine, motiv pentru care a şi lipsit luni de la întâlnirea din cadrul coaliţiei guvernamentale. Întrebată de ce a absentat, premierul a precizat că s-a confruntat cu probleme de sănătate, fără a oferi alte detalii. 
 
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: