VIDEO De râsul lumii. Grapini nu chinuie doar limba română, ci şi limba engleză: „Şi când nu suficient şofer, este foarte important să obţinem şofer“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Grapini
Maria Grapini

Maria Grapini, candidat PSD pentru alegerile europarlamentare, a susţinut un discurs în limba engleză, la o conferinţă pe tema transporturilor organizată la Strasbourg. Grapini a făcut atât de multe greşeli în limba engleză încât un jurnalist s-a plâns că are nevoie de traducere din limba vorbită de Grapini, potrivit DigiFM.

„Din punctul meu de vedere - şi am fost 30 de ani antreprenor, ştiu exact care este FILOSOFIA ANTREPRENOR - este necesar să avem o relaţie foarte bună cu muncitorii noştri. Eu cred în antreprenor ROMÂNIA, BULGARIA, POLONIA, pentru că acum PLÂNSETELE SALE ÎN ŢARA NOASTRĂ nu au SUFICIENT ŞOFER. Şi când NU SUFICIENT ŞOFER este foarte important să obţinem ŞOFER. De exemplu este o poveste: OK, în România nu este un salariu foarte bun pentru un şofer. Ştiţi CUM SALARIU are un şofer în România?”, spune Grapini.

„AM DISCUŢIE astăzi cu asociaţia ACTE, Asociaţia pentru CAMION TRANSPORT şi SPUNEŢI-MI, VĂ ROG, nu este corect când este folosit acest argument, nu este un salariu foarte bun. Şi salariul este SUBSIDIARITATE. Fiecare ţară are posibilitatea SĂU să CREatun standard pentru SALARIZI” a continuat europarlamentarul PSD.

„Ok. Avem nevoie de ... Vrem protecţie socială PE şoferi. Dar nu distrugând companiile, pentru că ATUNCI NU AVEM COMPANII, NU AVEM MUNCITORI. Este o filosofie foarte simplă. Avem angajaţi când avem companii”, a mai spus Grapini.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite