VIDEO Ponta o parodiază pe blog pe Elena Udrea şi anunţă că se retrage din “razboiul hainelor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a postat pe blogul lui o parodie cu Elena Udrea şi afirmă că se retrage din "războul hainelor" pe care îl poartă de mai bine de o săptămână cu ministrul Dezvoltării şi Turismului.

Victor Ponta a postat, miercuri, pe blogul său, o parodie despre vestimentaţia Elenei Udrea, realizată de Mihai Bendeac şi Delia, după ce ministrul Turismului îl acuzase că poartă zilnic pulovere ce costă 600 de euro bucata.

Parodia pe care a preluat-o Ponta a fost făcută în urmă cu trei luni şi conţine un colaj de imagini şi înregistrări video cu Elena Udrea, pe muzica Deliei şi a lui Mihai Bendeac.

"În aceste condiţii, mă retrag rapid din 'războiul hainelor', că sigur câştigă dna. Udrea!", scrie Ponta pe blogul ei.

Disputa dintre Victor Ponta şi Elena Udrea a început în urmă cu o săptămână, când s-a vehiculat că ministrul Turismului a dat circa 14.000 de lire sterline pe o rochie Dolce&Gabbana.

Elena Udrea a scris pe blog că rochia are preţul de catalog de 780 de lire.

În aceeaşi postare de pe blog, Udrea l-a acuzat pe Ponta că ar fi fost "părtaş" la dezinformare, întrucât a fost prezent în emisiunea tv în care s-a discutat despre preţul rochiei ei şi a "tăcut chitic", pentru că poartă "toată ziua" pulovere Paul&Shark de 600 de euro. Totodată, ea l-a numite pe şeful PSD "Pontănac".

La rândul său, Victor Ponta a spus luni că Udrea este "substantiv comun pentru şpagă", adăugând că judeţele conduse de către democrat-liberali sunt favorizate la alocarea de fonduri.

Marţi seara, Elena Udrea a afirmat că nu are copii şi nici nu colecţionează tablouri şi că îi face plăcere să poarte haine frumoase.

"E o nebunie întreagă, discutăm despre hainele, rochiile Elenei Udrea, pantofii Elenei Udrea, genţile Elenei Udrea, de ani de zile. (...) Am această bucurie, este printre puţinele bucurii pe care le am, a hainelor pe care le port. Nu am copii, nu colecţionez tablouri, nu colecţionez case, nu mi-am schimbat maşina de nu ştiu când", a precizat Elena Udrea. Vezi aici mai multe detalii!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite