VIDEO Orban, pe urmele lui Dăncilă. A uitat denumirea unei mine despre care vorbea. Cum au reacţionat minerii de faţă

VIDEO Orban, pe urmele lui Dăncilă. A uitat denumirea unei mine despre care vorbea. Cum au reacţionat minerii de faţă

A venit şi rândul lui Ludovic Orban să se încurce. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a mers joi în Valea Jiului pentru a discuta cu minerii din zona şi pentru a-i asigura pe aceştia că Guvernul se implică pentru a le rezolva problemele. În timpul unui discurs şeful Guvernului a uitat denumirea unei mine, din public fiindu-i spus că e vorba de Lonea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Să fim realişti să recunoaştem situaţia existentă. Compania Energetică Hunedoara este într-o situaţie dificilă. Un ajutor de stat trebuie dat înapoi ca urmare a Comisiei Europene pentru că nu a fost acordat în acrod cu legea. Şi un al doilea ajutor de stat, acordat pentru închiderea minelor Lupeni şi Lo....., Lonea, domnule, a fost acordat pentru închiderea minelor până în 31 decembrie 2018 şi minele continuă să îşi desfăşoare activitatea”, a spus Orban.

Mai mulţi mineri l-au apostrofat pe premier în timp ce acesta vorbea. În discursul ţinut în faţa minerilor, Ludovic Orban le-a transmis acestora că în următorii ani Valea Jiului se poate dezvolta cu bani europeni.

Momentul în care Ludovic Orban a uitat denumirea minei poate fi vizionat între 1:35 şi 1:50 din înregistrare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: