VIDEO Nuntă cu scandal. Câţiva protestatari au afişat mesaje anti-PSD la nunta lui Dragnea jr. „Nuntă cu penali“; „Casă cu gratii pentru tata socru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva protestatari au întâmpinat invitaţii la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. De frica huiduielilor, liderul PSD a mutat cununia religioasă de la biserica Sfântul Elefterie din centrul Capitalei la capela de la Snagov.

GALERIE FOTO

„Nuntă cu penali”, „M... PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul şi să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreţii, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus o protestatară, potrivti Mediafax. 

În urma protestelor anunţate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea n-a mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, aşa cum era stabilită până în urmă cu puţin timp, ci în interiorul Palatului Snagov.

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde au fost invitaţi toţi parlamentarii, preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii importanţi ai PSD. Naş va fi Sorin Paul Stănescu, afacerist cu greutate în domeniul agricol şi veterinar, prieten de familie cu Dragnea. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis „AKM“, şi-a anulat vacanţa ca să fie alături de şeful său de partid.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO S-a însurat băiatul lui Dragnea. Imagini de la cununie. Ce rochie a purtat mireasa. Momeală pentru protestatari: s-a schimbat biserica în ultimul moment

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite