VIDEO Ministrul Justiţiei, răspunsuri la foc automat: „Altă întrebare?“ De câte ori a repetat sintagma în conferinţa de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a prezentat presei, în cadrul unei conferinţe la Palatul Victoria, propunerile pentru Ordonanţele de Urgenţă privind graţierea şi modificările la Codul Penal, ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a răspuns scurt şi foarte tăios jurnaliştilor prezenţi, repetându-le obsesiv: „Altă întrebare?“.

Guvernul a dezincriminat, printr-o Ordonanţă de Urgenţa (OUG) care nu a fost pe ordinea de zi, abuzul în serviciu, infracţiune de care este acuzat, printre mulţi alţi politicieni, şi Liviu Dragnea. OUG a fost publicată în Monitorul Oficial la ora 01.20. Potrivit textului, o parte a ordonanţei îşi face deja efectele, iar o altă parte se va aplica peste 10 zile. 15.000 de oameni au protestat marţi noaptea în faţa Guvernului şi alte câteva mii în ţară.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat cele două ordonanţe privind graţierea şi modificările Codului Penal şi a celui de Procedură Penală. Acesta a precizat că nu vor beneficia de graţiere cei condamnaţi pentru fapte de corupţie

„Am adoptat o serie de măsuri care vizează evitarea unei hotărâri pilot a CEDO şi în acest sens am adoptat proiectul de lege privind graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate. ce-al de-al doilea proiect de lege vizează Legea pentru completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor“ a declarat Florin Iordache.

După prezentarea celor trei acte normative adoptate, ministrul Florin Iordache a răspuns sec şi pe repede-nainte jurnaliştilor, grăbindu-i de fiecare dată cu "altă întrebare?", repetată obsesiv. Adevărul vă prezintă o înregistrare inedită cu aceste momente, care au stârnit furia participanţilor la protestul de marţi noapte:

De câte ori a zis ministrul Justiţiei Florin Iordache expresia "altă întrebare!"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite