VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dăncilă, la Bruxelles: „PSD nu va face campanie pentru referendum“. În ţară, PSD face campanie

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dăncilă, la Bruxelles: „PSD nu va face campanie pentru referendum“. În ţară, PSD face campanie

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul socialiştilor, că PSD nu va face campanie pentru familia tradiţională înainte de referendum. La Bucureşti, liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat că PSD va face campanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu este îndreptată spre o anumită orientare sexuală sub nicio formă. Vom vedea ce va ieşi dacă vor veni la vot. Partidul Social Democrat nu va face campanie... nu va face campanie... Este obligaţia tuturor să facă acţiuni ca să arate ce înseamnă acest referendum. Dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit unei înregistrări publicate de europarlamentarul Cătălin Ivan, ales pe listele PSD, dar dat afară din partid după un conflict cu Liuviu Dragnea. 

„Ca să vedeţi singuri, să nu vă mai zic eu, ce înseamnă dublul limbaj. Una zic la Bucureşti, alta la Bruxelles. Dragnea zice că PSD susţine referendumul, Dăncilă, din poziţia de al doilea om în partid, spune răspicat şi repetă de trei ori ăa PSD nu susţine acelaşi referendum. Cât de ticălos să fii să încerci să foloseşti o temă atât de sensibilă şi importantă în interes personal şi nici măcar să nu ţi-o asumi până la capăt?”, a scris Cătălin Ivan. 


Vineri, Liviu Dragnea a anunţat că au existat colegi din Partidul Socialiştilor Europeni care au cerut PSD să nu susţină referendumul pentru familie, dar că social-democraţii nu pot să nu ţină cont de iniţiativa a trei milioane de români.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: