VIDEO Liderul PDL Cezar Preda, foc şi pară pe ieşirile în prime-time ale liderilor politici: N-am loc la TV de Băsescu şi de Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda candidează pentru Camera Deputaţilor în Buzău FOTO Adevărul
Cezar Preda candidează pentru Camera Deputaţilor în Buzău FOTO Adevărul

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda este supărat din cauza ieşirilor televizate tot mai frecvente, în prime-time, a principalilor lideri politici: Traian Băsescu, Victor Ponta, Crin Antonescu. El susţine că, astfel, cei care candidează la alegerile parlamentare nu mai apucă să-şi prezinte proiectele electorale la televizor.

„M-am dus la Bucureşti, luni, să îmi prezint două proiecte, a intrat preşedintele 50 de minute şi nu am mai prezentat nimic. Am spus şi eu două fraze pentru că m-a întrebat ce cred despre ce a spus preşedintele. M-am întors cu hârtiile acasă. Cam asta a fost campania”, a declarat Cezar Preda, vizibil supărat, într-o conferinţă susţinută miercuri la Buzău.

„Acum sunt invitat şi în seara asta, la Striblea, la Turcescu. «Nu frate, dacă iese preşedintele la ora 5 şi mă duc acolo şi nu spun niciun proiect? Sau Ponta?»”, a adăugat democrat-liberalul pe acelaşi ton iritat.

Preda a spus că, indiferent dacă iese Ponta, Antonescu sau Băsescu cu vreo declaraţie de presă, discuţiile de la televizor, din prime-time (n.r. - intervalul orar 19-23), vor fi axate numai pe acest subiect. „Ori Ponta, ori Antonescu, ori Traian Băsescu... dacă ies la 5, de ce să mă mai duc la 7 să vorbesc de campanie, că vorbesc de ce au zis ei. Asta a fost campania României”, a susţinut liderul PDL.

Candidaţii nu mai apucă să vorbească despre proiectele lor electorale, iar apoi aceştia sunt blamaţi de principalii lideri politici, care spun că cei care aspiră la un loc în Parlament nu au proiecte, mai sublinează Preda. „«N-au niciun proiect, dom'le. Nu prezintă niciun proiect». Păi ce să mai prezentăm dacă noi la televizune trebuie să discutăm ce au spus ei? Asta e realitatea. Să nu se supere nimeni acum”, a mai spus deputatul de Buzău.

Cezar Preda candidează în Colegiul 7 Buzău pe listele ARD pentru un loc de deputat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite