VIDEO Iohannis, în mesajul de Anul Nou: Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări, uniţi şi solidari avem puterea de a construi o Românie mai bună

VIDEO Iohannis, în mesajul de Anul Nou: 
Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări, uniţi şi
solidari avem puterea de a construi o Românie mai bună

Klaus Iohannis FOTO presidency.ro

Preşedintele României, Klaus Iohannis, arată în mesajul transmis cu prilejul Anului Nou că 2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească şi-a demonstrat pe deplin maturitatea şi ataşamentul faţă de valorile democraţiei.

„Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări, iar lecţiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniţi şi solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi şi generaţiile viitoare”, mai arată Klaus Iohannis.

 

Integral, mesajul lui Klaus Iohannis

 

“Dragi români,

Ne mai despart doar câteva ore de 2018, când vom păşi împreună în Anul Centenar. Este momentul bilanţului pentru fiecare dintre noi, o bună ocazie de a reflecta la realizările noastre şi la ceea ce ne propunem.

2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească şi-a demonstrat pe deplin maturitatea şi ataşamentul faţă de valorile democraţiei.

Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări, iar lecţiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniţi şi solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi şi generaţiile viitoare.

Vă urez tuturor un An Nou fericit şi La mulţi ani!”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările