VIDEO Gigi Becali explică prezenţa lui în Comisia Juridică: „Studiile mele sunt de ajuns pentru a vedea dreptatea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali spune că vede dreptatea şi adevărul chiar şi fără studii de specialitate FOTO Adevărul
Gigi Becali spune că vede dreptatea şi adevărul chiar şi fără studii de specialitate FOTO Adevărul

Proaspătul parlamentar Gigi Becali a încercat să explice motivul pentru care îşi doreşte să ocupe un loc în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor. Joi, 20 decembrie, se vor cunoaşte membri tuturor comisiilor de specialitate din Parlament.

Înainte să explice motivul pentru care doreşte să facă parte din Comisia Juridică, Gigi Becali şi-a justificat dorinţa ca fiind una aproape nesemnificativă faţă de ”marea împărţeală” care se petrece în aceste zile: ”Ei împart ministere, directori, miniştri, secretari de stat! Toate le împart numai ei. Iar eu Becali n-am cerut nici şef de grup, nici şef de birou, nici secretar, am cerut mare lucru...membru într-o comisie!”. 

Proaspătul parlamentar, validat în această dimineaţă, explică faptul că este ”neaparat să faci parte dintr-o comisie, că nu poţi să stai pe deoparte, nu?”. De ce a ales însă fix Comisia Juridică, Becali explică:”Pentru că asta este obsesia mea, care va rămâne probabil o perioadă, pentru că în opinia mea ce s-a întâmplat în România în ultimul timp a fost ţara mascaţilor, ţara procurorilor, ţara terorii. Şi un stat distrus, un stat de drept distrus, în care n-a mai existat dreptatea! Au existat abuzurile, şi mai mult decât atât, şi obrăznicia celor care l-a condus”. 

Becali a invocat şi motive personale pentru accederea în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor:”Pentru că mi s-a întâmplat mie ce mi s-a întâmplat, pentru nedreptatea care mi s-a întâmplat, că n-o să mai existe în România vreodată că dacă dai primă la un jucător de la altă echipă e mită, e corupţie. Păi ăsta nu mai este stat de drept.”

Cât despre studiile care îl recomandă pentru ocuparea unui scaun din comisia juridică, Gigi Becali a spus că ”pe mine mă recomandă dreptatea, adevărul, asta mă recomandă. (...) Studiile pe care le am eu sunt de ajuns pentru a vedea dreptatea”.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite