VIDEO Florin Roman, despre moţiunea de cenzură: A fost scrisă de Vasile, portarul de la sediul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Roman - FOTO Eduard Enea
Florin Roman - FOTO Eduard Enea

PSD a depus joi o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban după ce Executivul şi-a angajat răspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi. Deputautul PNL Florin Romana criticat textul moţiunii, spunând că a fost scrisă „pe genunchi” şi că este neserioasă. „A fost scrisă de Vasile, portarul de la sediul PSD”, a adăugat acesta.

„Am văzut şi noi textul moţiunii. Din punctul de vedere al PNL e un demers neserios. Probabil că această moţiune a fost scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD. E foarte clar pentru noi că e o moţiune scrisă pe genunchi, neserioasă, în care deşi PSD-ul invocă, la început, că pentru ei viaţa românilor e sfântă, nu se face nicio referire la ceea ce înseamnă agenda publică a cetăţeanului”, a declarat liberalul la Parlament.

Acesta din urmă a subliniat apoi că baronii locali sunt cei care se opun cel mai vehement împotriva alegerii primarilor în două tururi.

„PSD continuă să ignore solicitarea a peste 82% din cetăţenii români care-şi doresc alegerea primarilor în două tururi, îşi doresc în continuare să avem baroni locali, cum e cazul domnului Misăilă sau Tăxăilă, domnul Oprişan de la Vrancea, domnul Genoiu la Craiova şi cel mai emblematic, situaţia de la Bucureşti, unde administraţia Firea a făcut prăpăd”, a adăugat Florin Roman.

Liberalula a declarat apoi că CCR ia decizii discutabile şi că unele dintre ele favorizează PSD.

„E foarte clar că PSD face acest joc împotriva voinţei românilor, ajutat de o decizie discutabilă a CCR şi spun cu toată responnsabilitatea, cred că decizia CCR e un răspuns direct la proiectul de lege al PNL pentru tăierea pensiilor magistraţilor”, a mai afirmat Florin Roman.

VIDEO Facebook / Florin Roman

Joi, PSD a depus moţiunea de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti", după ce Executivul şi-a angajat răspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.
 
În moţiunea de cenzură, PSD acuză guvernul că încalcă standardele europene. „Domnule Orban, aţi deschis o cutie a Pandorei care poate avea repercusiuni tragice pe viitor asupra tuturor românilor. Regulile democratice nu sunt facultative! Domnule Orban, încetaţi să vă mai comportaţi ca un vătaf la conducerea ţării! Încetaţi să vă mai bateţi joc de această ţară, mai bine fiţi curajos şi daţi-vă demisia!”, se arată în textul moţiunii de cenzură.
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite