VIDEO Florin Iordache, alergat de la o petrecere a liderilor PSD de către un protestatar #rezist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură
FOTO Captură

Protestatarii #rezist au dat buzna luni seara peste o petrecere a liderilor PSD, organizată în avans cu ocazie sărbătorii Sfântului Nicolae. Deşi spunea că este bolnav, liderul PSD, Liviu Dragnea, pe care îl cheamă şi Nicolae, a fost prezent la eveniment.

Într-o înregistrare se vede cum Florin Iordache este alergat de Marian Ceauşescu, protestatarul care a devenit cunoscut după ce l-a îmbrâncit pe deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, în faţa Palatului Parlamentului.

VIDEO Facebook / Ceausescu Marian

VIDEO Facebook / Ceausescu Marian

Florin Iordache nu se află la prima dispuă cu protestari anti-PSD şi anti Guvernul Dăncilă. După ce preşedintele Comisiei pentru legile Justiţiei din Parlament le-a arătat deputaţilor Opoziţiei semne obscene, mai mulţi protestatari i-au vandalizat gardul şi garajul exterior ale lui Florin Iordache.  

Am consultat un avocat şi zilele acestea voi depune, fără problemă. Avocatul lucrează şi nu ştiu dacă azi sau la începutul săptămânii viitoare se depune”, a declarat săptămâna trecută, pentru Mediafax, Florin Iordache, întrebat dacă a depus o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit mesaje obscene pe poarta casei şi pe uşa garajului.

Cei şase protestatari care i-au vandalizat gardul au primit amenzi de 300 de lei din partea autorităţilor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite