VIDEO Filmările needitate ale interviului acordat de deputatul Cătălin Rădulescu ziariştilor „Adevărul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrucât interviul cu deputatul Cătălin Rădulescu, publicat pe 13 martie, a stârnit dezbateri aprinse în spaţiul public, am hotărât să publicăm varianta needitată a fişierelor înregistrate în timpul interviului. Facem acest gest după ce deputatul PSD ne-a acuzat că i-am trunchiat afirmaţiile printr-un montaj tendenţios şi a insinuat că l-am fi înregistrat pe ascuns.

Este vorba de mai multe fişiere din simplul motiv că interviul a fost realizat cu un aparat DSLR, care nu înregistrează fişiere video mai lungi de 20 de minute. Astfel, de fiecare dată când deputatul a trecut la o altă temă de discuţie, am apăsat din nou butonul REC, rezultând un nou fişier. Facem aceste precizări pentru că deputatul Cătălin Rădulescu a solicitat public, în cadrul mai multor emisiuni televizate, prezentarea “casetei” cu înregistrarea. 

Fişierele de mai jos reprezintă fragmentele complete ale celor patru teme de discuţie incriminate de Cătălin Rădulescu: participarea sa la revoluţie şi păstrarea armei cu care a tras, veniturile pe care le încasează de la statul român ca parlamentar şi revoluţionar, protestele din Piaţa Victoriei, folosirea armei de la Revoluţie în viitoare mişcări de stradă (temă pe care însuşi parlamentarul a deschis-o).

În plus, pentru a demonta afirmaţiile conform cărora Cătălin Rădulescu nu a fost conştient că interviul este filmat, am adăugat şi un al cincilea fişier, de la începutul interviului, în care parlamentarul acceptă montarea microfonului lavalieră. 

FIŞIERUL 1 - Montarea microfonului lavalieră la începutul interviului


FIŞIERUL 2. În care Cătălin Rădulescu vorbeşte despre arma pe care o are din timpul Revoluţiei, armă pe care a refuzat constat să o predea Armatei Române


FIŞIERUL 3. În care Cătălin Rădulescu vorbeşte despre indemnizaţia de revoluţionar de mizerie şi despre salariul de parlamentar de mizerie

FIŞIERUL 4. În care Cătălin Rădulescu spune că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui împrăştiaţi cu tunurile de apă


FIŞIERUL 5. În care Cătălin Rădulescu ameninţă că va trage din nou cu arma de la Revoluţie

Pentru cei care mai au răbdare, am monitorizat în ultimele zile apariţiile publice ale lui Cătălin Rădulescu. A rezultat această cronologie de minciuni, în care deputatul PSD a ajuns să spună că totul a fost o glumă: "Am vrut să-i iau la mişto".
 

Scurtă cronologie a minciunilor lui Cătălin Rădulescu. Cum s-a speriat deputatul PSD de amploarea propriilor afirmaţii

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite