VIDEO Eugen Nicolicea, agresiv cu jurnalista Mădălina Mihalache. Ce întrebare l-a enervat pe deputatul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolicea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Nicolicea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Eugen Nicolicea, respins de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a avut o ieşire dură la adresa jurnalistei Realitatea TV, Mădălina Mihalache, după ce aceasta a insistat cu întrebările privind respingerea sa de către şeful statului. Mădălina Mihalache, fostă jurnalistă la Adevărul, a mai avut clinciuri cu lierii PSD.

Jurnalista Realitatea TV a dorit să afle punctul de vedere al lui Eugen Nicolicea, iar cel propus ministru al Justiţiei a avut o atitudine arogantă. Mai mult, la finalul „dialogului“, Nicolicea a adoptat o poziţie sfidătoare, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Redăm mai jos dialogul dintre Mădălina Mihalache şi Eugen Nicolicea:

Eugen Nicolicea: Monopolizaţi discutia şi v-am explicat. Nu înţelegeţi, nu aveţi nicio pregătire, nu mai întrebati. Nu va mai raspund dumneavoastra. Ce pregatire aveti?

Mădălina Mihalache: Eu va pun niste intrebari...

Eugen Nicolicea: Esti chimista, nu? Sau ce esti?

Mădălina Mihalache: Sunt jurnalist si va adresez intrebari, domnule Nicolicea.

Eugen Nicolicea a mai avut o atitudine agresivă şi a jignit jurnaliştii şi în trecut. De exemplu, în decembrie 2017, Nicolicea ameninţa un jurnalist al Adevărul cu o posibilă corecţie fizică, dacă mai insistă cu întrebările despre studiile sale. O zi mai târziu, pentru aceleaşi întrebări, un jurnalist al Digi24 era ameninţat că i se va retrage acreditarea dacă va continua cu întrebările sale. 

În 2017, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de o întrebare referitoare la întâlnirea dintre ministrul Justiţiei şi procurorul general adresată de Mădălina Mihalache, fostă jurnalistă la „Adevărul“, în prezent la Realitatea TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite